Ulice SNP bude nově jednosměrná. Úprava přinese navýšení kapacity parkování
Ilustrační foto: Pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Zvýšení kapacity parkování přinese úprava provozu v ulici SNP. Od křižovatky s ulicí Ve Smyčce po křižovatku s ulicí Veleslavínovou vznikne nová jednosměrka.

Úpravu vyvolaly podněty občanů a základní školy, byla to reakce na složitou dopravní situaci v místě, kterou komplikoval nedostatek parkovacích míst. O jednosměrném provozu v ulici bylo rozhodnuto po dohodě s Policií ČR.

Součástí místní úpravy provozu bude mimo jiné vyznačení parkovacího pruhu v ul. SNP a to od křižovatky s ul. Hilbertova po křižovatku s ul. Veleslavínova. S realizací opatření se počítá ve dnech 30. – 31. října.

2110snpul

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru