Řidič sedl za volant pod vlivem alkoholu a způsobil nehodu. Skončil v policejní cele
Ilustrační foto: Pixabay.com
Ústí nad Labem

Libouchec - V sobotu v odpoledních hodinách vyjížděli dopravní policisté k dopravní nehodě, která se stala v katastru obce Libouchec. Čtyřicetiletý řidič vozidla VW Transporter usedl za volant pod vlivem alkoholu, kdy nezvládl řízení s vozidlem vyjel mimo komunikaci a narazil do ocelového zábradlí.

Tento náraz ho ovšem nezastavil a on pokračoval ve své jízdě dál. Nakonec ho až zastavilo oplocení domu. Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 2,69 promile.

"Řidič byl zadržen a převezen do policejní cely. V současné době je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 3 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru