Pod skříňkou našel klíče od bytu. Z něj ukradl šperky, starožitnosti a další cenné věci
Ilustrační foto: Pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Policejní komisař zahájil trestní stíhání jednatřicetiletého muže pro trestný čin Krádeže, Porušování domovní svobody a Neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Obviněný zhruba v polovině měsíce září za pomoci klíčů, které měla poškozená uschované pod skříňkou ve volně přístupné chodbě, vnikl do bytu. Z tohoto bytu následně odcizil různé šperky, starožitnosti a další cenné věci. Rovněž odcizil finanční hotovost a platební kartu.

"Tímto jednání poškozené způsobil škodu kolem 137 tisíc korun. Policistům se v krátké době podařilo pachatele vypátrat a zajistit i část odcizených věcí. Vzhledem k tomu, že obviněný byl v říjnu loňského roku již za majetkovou trestnou odsouzen, tak mu v současné době hrozí trest odnětí svobody až do výše 5 let. V současné době se již nachází ve vazební věznici," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru