Na světelné křižovatce došlo k nehodě dvou vozidel. Spolujezdkyně skončila v nemocnici
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu 21. září ve 20 hodin a 20 minut byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků na světelnou křižovatku ulic Malátova – Hoření. kde došlo k dopravní nehodě dvou osobních vozidel.

Po příjezdu hlídky na místo bylo zjištěno, že došlo k dopravní nehodě dvou vozidel, jedoucích od ulice Důlce do ulice Hoření. Na místě bylo dále zjištěno, že došlo ke zranění spolujezdkyně jednoho z vozidel, která seděla na zadním sedadle spolu se svou nezletilou dcerou.

2409nehodaulkz1

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Dotyčná si hlídce stěžovala na bolest u srdce a na bolest hrudníku. Na dceři nebyly patrny viditelné známky poranění. Z těchto důvodů byla na místo přivolána Policie ČR, hasiči a zdravotní záchranná služba, která si zraněnou ženu i s dcerou odvezla do Masarykovy nemocnice k vyšetření.

2409nehodaulkz2

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Strážníci na místě nehody usměrňovali dopravu a místo uzavřeli proti vstupu nepovolaných osob. Celou událost si převzala k šetření Policie ČR.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru