OBRAZEM: Zanádraží zaplnili příznivci cyklistiky, kolečkového bruslení a běhu
Zanádraží zaplnili příznivci cyklistiky, kolečkového bruslení a běhu. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Zónu za ústeckým vlakovým nádražím v pátek 20. září 2019 zaplnily desítky příznivců cyklistiky, kolečkového bruslení a běhu. Statutární město Ústí nad Labem ve spolupráci se spolkem Inliskating.cz a Cyklocentrem Městských služeb zde pořádali akci nazvanou LET'S GO MOTORLESS DAY.

Návštěvníci akce si zdarma vyzkoušeli kolečkové brusle ze zdejší půjčovny, obchůdku a servisu Inlineskating.cz. Svezení na jízdním kole nebo koloběžce nabízelo cyklocentrum Městských služeb. Nechyběl stánek ústeckého magistrátu s řadou informací o krajské metropoli Ústeckého kraje. Sportovci, kteří se raději pohybují po svých nohou, využili stánku Vitasport.cz a zapůjčili si zdarma běžecké boty. Nechyběly ani exhibice jako například jo-jo show nebo ukázka instruktorů kolečkového bruslení. Kdo si chtěl načerpat energii, mohl si vyšlapat svůj ovocný koktejl. K vidění byla řada klání mezi rodiči a dětmi, kteří si to rozdali v rychlejším umixování lahodného nápoje.

FOTOGALERIE:

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru