Město koupilo areál UJEP v ulici Hoření, v bývalém rektorátu chce vybudovat byty pro seniory
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Primátor města Petr Nedvědický a rektor UJEP Martin Balej svými podpisy potvrdili převod budovy na Severní Terase do majetku města.

Zastupitelstvo schválilo nákup komplexu v ulici Hoření za 61 milionů korun. Ve čtvrtek 19. 9. došlo k oficiálnímu podpisu náležitých smluv. Univerzita bude však dolní patra budovy ještě dva roky využívat. Po tuto dobu bude městu platit nájemné více jak dva miliony korun ročně. Kompletní prostory by měl UJEP uvolnit po dostavění nové budovy v univerzitním kampusu.

Město chce v bývalém rektorátu vybudovat byty pro seniory. Výhodná je výborná dostupnost MHD a lékařských služeb, technické vybavení budovy či strategická poloha areálu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru