OBRAZEM: Milovníci vína pomáhají sedmnáctiletému Járovi v boji s handicapem
Vinný jarmark na Kostelním náměstí. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Kostelní náměstí – Stovky návštěvníků zavítaly v pátek 13. září na Kostelní náměstí u Obchodního centra Forum, kde probíhá historicky první Vinný jarmark. Akce nabízí k ochutnání desítky dobrých vín a burčáku, ale také pomáhá handicapovanému sedmnáctiletému Járovi.

„Jára má vrozenou vývojovou vadu, epilepsii a trpí autismem. Chce se vyučit kuchařem. Nemocná je i jeho maminka, takže pomoci je mu více než potřeba. Vstupné na jarmark je v podobě vinné skleničky nebo plastového pohárku. Sklenička přijde na padesát korun, kdy příspěvek je deset korun. Plastový pohárek přijde na dvacet korun a výtěžek je pět korun. Obchodní centrum Forum věnovalo na pomoc Járovi deset tisíc korun, bez ohledu kolik jarmark navštíví milovníků vína a burčáku,“ řekla Kateřina Kejřová, marketingová manažerka Obchodního centra Forum.

V sobotu 14. září probíhá Vinný jarmark na Kostelním náměstí od 11.00 do 21.00 hodin. Připraveno je pro návštěvníky bujaré veselí s rozmanitým programem.

OBRAZEM:

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru