Zloděj rozbil výlohu a vloupal se do obchodu. Ukradl z něj kolo, způsobil statisícové škody
Ilustrační foto: Pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Krásnobřezenští policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 37letému muži pro trestný čin Krádeže a Poškození cizí věci. Podezřelý se minulý týden v ranních hodinách po rozbití výlohy vloupal do obchodu se sportovním zbožím.

Z tohoto obchodu následně odcizil vystavené horské kolo TREK X-Caliber 8, modré barvy v hodnotě kolem 25 tisíc korun. Dále v prodejně svým jednáním poškodil různé vybavení na kolo. Policistům se po vloupání do prodejny podařilo pachatele během několika hodin vypátrat a zadržet. Ovšem již bez odcizeného horského kola. Svým jednáním způsobil celkovou škodu kolem 183 tisíc korun.

"Vzhledem k tomu, že podezřelý byl v loňském roce odsouzen pro jinou majetkovou trestnou činnost k trestu obecně prospěšných prací, tak mu v současné době hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru