STALO SE V ÚSTECKÉM KRAJI: Muž se ženou a malou dcerkou bydlí ve stanu. Holčička měla poraněnou tvář
8x foto: městská policie Chomutov
Ústí nad Labem

Chomutov - Městská policie se často zaměřuje na kontroly veřejného pořádku. Během průběhu jedné takové v ulici Vodní nalezli chomutovští strážníci stan, ve kterém spal muž a žena.

K dané situaci uvedli, že zde dočasně bydlí právě proto, že jinou možnost v tuto chvíli nemají. V okolí jejich stanu byli dva psi, z nichž jeden se jevil jako agresivní a neklidný. V prostoru byly všude poházené hračky a dětské oblečení, tudíž se strážníci okamžitě dotázali, zda je na místě i nějaké dítě. Pár skutečně přiznal, že ve stanu je jejich maličká dcerka, kterou si chtěli strážníci zkontrolovat, zda je v pořádku.

Během toho ale bylo zjištěno, že má poraněnou tvář, k čemuž rodiče uvedli, že byla pokousána jejich psem, což posléze na místě ošetřila ZSS. Dcera tam společně s nimi žije již přes měsíc, tudíž o tom strážníci vyrozuměli sociální pracovnici. Následující směnu přijeli strážníci na kontrolu opětovně a na místě se dozvěděli, že holčička je v nemocnici, jelikož se na ošetřené ráně objevila boule.

Hlídka si i tuto informaci jela ověřit a na místě se dozvěděla, že opravdu probíhá léčba, aby se zamezilo infekci. Opět tedy byla vyrozuměna pracovnice oddělení sociálně – právní ochrany dětí, která uvedla, že již bylo vydáno rozhodnutí k odebrání dítěte a díky spolupráci s nemocnicí nedojde k situaci, kdy by rodiče mohli za dítě podepsat revers.

foto

1009stan2

1009stan3

1009stan4

1009stan5

1009stan6

1009stan7

1009stan8

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru