Řidič seděl za volantem pod vlivem drog. Měl ale smůlu, narazil totiž na policejní hlídku
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 39letému muži pro trestný čin Ohrožení pod vlivem návykové látky. Podezřelý byl ve dvou případech jako řidič osobního vozidla zastaven policejní hlídkou.

"V rámci kontrol policisté u řidiče provedli test na omamné a psychotropní látky, který byl pozitivní na amfetamin a metamfetamin. Následně se řidič na výzvu policistů podrobil v nemocnici odběru krve a moči. Výsledek těchto odběrů prokázal přítomnost těchto látek v těle. V současné době tomuto muži hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru