Policisté v nočních hodinách stavěli opilého řidiče. Na místě přišel o řidičák, putoval do cely
Ilustrační foto: Pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Neštěmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 43letému muži pro trestný čin Ohrožení pod vlivem návykové látky. Policisté v nočních hodinách podezřelého zastavili při řízení osobního vozidla Audi A8.

"Již při komunikaci s řidičem bylo patrné, že před jízdou pil alkohol. Tuto domněnku potvrdila provedená dechová zkouška s výsledkem 2,42 promile. Policisté řidiči zadrželi řidičské oprávnění a převezli do policejní cely. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru