Zloděj se během dvou týdnů vloupal do několik objektů. Moc si toho neodnesl, hrozí mu tříletý trest
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Trmice - Trmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 41letému muži pro trestný čin Porušování domovní svobody a Krádeže ve stadiu pokusu. Podezřelý se v průběhu 14 dnů vloupal do rodinného domu, dvou zahradních chat a vnikl na pozemek rodinného domu.

Všechny objekty se nacházely v lokalitě Trmic. Škoda, kterou způsobil, se pohybuje kolem dvou tisíc korun, neboť objekty jen prohledal a na pozemku jednoho z rodinných domů odcizil měděné trubky.

"Vzhledem k tomu, že koncem měsíce července byl podmínečně dosouzen pro jinou majetkovou trestnou činnost, tak mu v současné době hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru