AKTUÁLNĚ: Zásah blesku zranil na severu Ústeckého kraje několik lidí, ženu museli resuscitovat
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Vysoká Lípa - Několik lidí utrpělo v úterý odpoledne zranění po zásahu bleskem u Vysoké Lípy na Děčínsku. Jednoho člověka záchranáři oživovali.

"Po zásahu bleskem byla úspěšně resuscitována žena," potvrdil událost mluvčí Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje Prokop Voleník.

Pacientka byla odvezena do traumacentra ústecké nemocnice. Podle nynějších informací našeho serveru utrpěly další tři nezletilé osoby různě závažná poranění. Také ony byly převezeny do nemocnice.

U jedné dívky je podezření na středně vážná zranění, druhou přepravili do péče lékařů se středně vážným poraněním a třetí dívka je zraněná vážně.

Záchranáři měli na místo povolat vrtulník letecké záchranné služby, ten se ale kvůli nepříznivému počasí musel vrátit zpět na základnu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru