Střekov zavádí mozaikovou seč. V mezisídlištních plochách se bude sekat standardně
Ilustrační foto: Pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V tzv. mezisídlištních plochách, na dětských hřištích a v parcích budou nadále seče probíhat standardním způsobem (5 - 10 cm). Mozaikové seče budou provedeny na dvou vytipovaných/vhodných lokalitách (okolí hřbitova), což znamená, že část pozemku bude posekána standardně a na části nebude seč provedena vůbec.

Při dalším intervalu seče bude zvolen obrácený postup. Na ostatních pozemcích bude městský obvod vycházet z aktuální situace, tedy vždy bude rozhodnuto na místě, zda je seč nutná a v jakém rozsahu.

V současné době jsou zadány seče v okolí cyklostezky a v lokalitě B (sídliště Kamenný vrch a okolí). Problematika stavu a údržby zeleně byla diskutována na společném setkání zástupců magistrátu a městských obvodů dne 17. 7. 2019 tak, aby byl v rámci města stanoven odpovídající jednotný postup. Za danou problematiku v rámci MO Střekov zodpovídá odbor péče o vzhled obce, investic a silničního hospodářství ÚMO Střekov.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru