V areálu závodu prasklo potrubí, ulicemi se valila spousta vody
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve středu 17. července ve 20.05 hod., prováděla hlídka strážníků pochůzkovou činnost v obvodu Střekova, kde ji zastihla zpráva z operačního střediska, kam na tísňovou linku telefonovala oznamovatelka, která operátorovi sdělila, že ulicí Raisova se valí voda do ulice Varšavská a jedná se zřejmě o prasklé potrubí v bývalé Setuze.

Strážníci na místě zjistili, že informace se zakládá na pravdě, proto kontaktovali místního vrátného, který jim sdělil, že neví, komu potrubí patří a poslal je za místním službu konajícím hasičem. Zde bylo zjištěno, že potrubí je fa. Energy a vede do místní kotelny na výrobu páry.

2307havarievody1

Hlídka se vrátila zpět na vrátnici a po domluvě s vrátným byli strážníci vpuštěni do areálu závodu. Zde hlídka kontaktovala směnového mistra, který strážníkům sdělil, že nemají tlak v potrubí a navíc se jim odpouští zásoba vody z vodojemu.

2307havarievody3

Hlídka mu sdělila, kde se místo poruchy nachází a zmíněný mistr ihned telefonicky informoval jejich pohotovostní službu. Přes operační středisko byli na místo přivoláni hasiči, kteří začali celou situaci okamžitě řešit. Strážníci zabezpečili místo havárie proti vstupu nepovolaných osob a po celou dobu hasičského zásahu odkláněli dopravu.

2307havarievody4

4x foto: Městská policie Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru