Ústecký primátor poděkoval policistům, kteří zasahovali u požáru. Jeden utrpěl popáleniny
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Policistům, kteří 16. července zasahovali při požáru bytu na Severní Terase, poděkoval primátor Petr Nedvědický a starosta Severní Terasy Jaroslav Šimanovský.

Požár vzplanul v pátém patře panelového domu v ulici Větrná na Severní Terase. Přivolaní policisté, kteří dorazili k požáru jako první, vyrazili dveře hořícího bytu. Zde nalezli těžce zraněnou ženu, jež musela být převezena do traumacentra Masarykovy nemocnice. Jeden ze zasahujících policistů utrpěl menší popáleniny. Než dorazila první hasičská jednotka, stihli policisté evakuovat ostatní obyvatele hořícího domu a zahájit hašení požáru.

1907mpul2

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Za tento výkon byli všichni čtyři policisté oceněni Vladimírem Danylukem, vedoucím Územního odboru Ústí nad Labem Policie České republiky. Přítomným policistům přišel poděkovat primátor Nedvědický a starosta Severní Terasy Šimanovský. „Děkuji vám, že jste v takové situaci prokázali duchapřítomnost a smysl pro povinnost, což oceňuji,“ uvedl primátor Nedvědický.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru