Muže a ženu na fotografii hledá policie. Mohou být důležitými svědky
ilustrační foto
Ústí nad Labem

Most - AKTUALIZUJEME: Policisté už znají totožnost hledaných osob. Mostečtí policisté šetří případ trestného činu zatajení věci, který se stal v jedné prodejně mosteckého obchodního centra.

Tam byla nakupovat v obchodě s oděvy mladá žena, která si v převlékací kabince zapomněla svůj mobilní telefon v hodnotě vyšší než 20 tisíc korun. U pokladny sice záhy zjistila, že jí chybí, ale v kabince se telefon již nenacházel.

"Policisté v rámci šetření získali fotografie dvojice, která se na místě v tu dobu nacházela, a která by policii mohla poskytnout důležité informace k objasnění případu. Pokud někdo na fotografiích pozná muže či ženu, může zavolat na linku tísňového volání 158," obrací se na veřejnost mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru