Štěněti někdo překopl páteř a nechal ho ležet hodiny v bolestech. Případ rozzlobil desetitisíce lidí
Sookie na vyšetření. Foto: AniDef - útulek Žim
Ústí nad Labem

Teplicko – Obrovskou vlnu solidarity vyvolal případ týraného štěněte Sookie na Teplicku. Našli ji z přeraženou páteří. Poté, co se na nákladnou operaci složili lidé, se fenka zotavuje a je dokonce již v dočasné péči.

Vše odstartoval emotivní příspěvek útulku pro psy a kočky Žim, který provozuje spolek AniDef. „Člověk neměl slitování, bez váhání malou psí holčičku uhodil nebo kopnul tak, že jí rozdrtil obratle a pak ji tam nechal ležet v bolestech skoro celý den... Naštěstí fenka plakala, plakala tak hodně, že ji slyšeli lidé, kteří zavolali Městskou policii Krupka, ti ihned kontaktovali nás a AniDef opět jel do Prahy, akutně, večer, na hospitalizaci,“ uvádí AniDef. Pes neměl citlivost v zadní půlce těla.

Příspěvek měl obrovský počet sdílení, dostal se do médií. „Snad díky tlaku veřejného mínění dojde rychleji k potrestání viníka a v širším kontextu i ke změně zákona. Ale největší dík patří vám všem, za obrovskou vlnu solidarity, za velkou finanční podporu, za desetitisícové sdílení. To vše nakonec Sookie pomůže zaplatit operaci, pomohlo najít dočasku a teď nezbývá jen doufat, že Sookie bude bojovat a bude vést plnohodnotný život šťastného psa, i kdyby to měl být život na vozíčku,“ popisuje zatím dobře se vyvíjející případ týraného psíka AniDef.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru