Fotbalový klub bude mít nového majitele. Rozhodli o tom zastupitelé
Ilustrační foto: Pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Fotbalový klub Ústí nad Labem bude mít nového majitele. Rozhodli o tom zastupitelé, kteří schválili prodej klubu. Důvodem prodeje je špatná finanční situace klubu, kterou město nemůže řešit z vlastních zdrojů. Nabídku na koupi klubu podal Jiří Hora z Bíliny, který získá 100 % akcií za 1 000 korun.

Podmínkou prodeje je mimo jiné posílení kapitálu společnosti, zajištění dostatku finančních prostředků na uhrazení případných ztrát v příštích letech, zajištění a pokračování spolupráce s FK Ústí nad Labem – mládež, zachování a plnění licenčních podmínek FAČR pro profesionální soutěže nebo převzetí veškerých platných smluvních vztahů a závazků.

Schválen byl také splátkový kalendář na úhrady částky 3,5 mil. Kč, kterou město zapůjčilo klubu. Roční splátka je stanovena na 500 000 korun a splatnost dluhu na sedm let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru