Muž na zastávce napadl bývalou přítelkyni. Před zraky dalších lidí ji bil pěstmi do obličeje
Ilustrační foto: Pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pátek v dopoledních hodinách na zastávce MHD v ulici Sociální Péče 48letý muž napadl svou bývalou o pět let mladší přítelkyni. Napadení předcházela hádka. Poté muž ženu srazil na zem, klekl si na ní a pěstmi ji bil do obličeje.

"Vůbec mu nevadilo, že na zastávce jsou další lidé. Díky tomu, že jeden ze svědků na muže zakřičel, tak přestal ženu bít. Následně byl zadržen policejní hlídkou. V současné době mu ve zkráceném přípravném řízení bylo sděleno podezření z trestného činu Výtržnictví, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru