Školáci přihlíželi práci dopravních policistů
Dopravní akce nazvaná "Sluníčko nebo mráček". 5x foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – S neobvyklou silniční kontrolou se v minulých dnech setkali řidiči projíždějící Ústím. Práci dopravních policistů přihlíželi školáci pátých tříd.

„Krajská akce nazvaná ,Sluníčko nebo mráček´ probíhala v Ústí od 6. .do 13. června, kdy žáci z pátých tříd spolu s policisty z dopravního inspektorátu kontrolovali řidiče. Zjišťovali, jaké doklady má mít řidič u sebe, že má být připoután a za jízdy nesmí telefonovat. Děti se dozvěděly, k čemu jednotlivé doklady slouží a také co je to technická kontrola. Pokud měl řidič vozidla vše v pořádku, dostal sluníčko. Bylo-li něco v nepořádku, dostal mráček a pokutu od policistů,“ uvedla preventistka kriminality ústecké policie Daniela Vrůblová.

1506 slunicko2

1506 slunicko3

1506 slunicko4

1506 slunicko6

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru