Ústečanka upozornila na nepořádek v centru Ústí. Vedení města zjednalo nápravu a omluvilo se
Nepořádek v centru Ústí. 3x Foto: Lenka Podzimková
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Na nepořádek v centru Ústí upozornila v pondělí 10. června ráno čtenářka on-line deníku E – Ústí.cz Lenka Podzimková. Vše zdokumentovala snímky, které zaslala redakci pomocí facebookové stránky E – Ústí.cz.

 „Takto vypadá naše Mírové náměstí v pondělí v sedm ráno,“ napsala k fotografiím Lenka Podzimková.

„Včera jsme přijeli vlakem a tento bordel už zde byl. Dnes ráno jsme se dohadovali, zda bude uklizeno? Bohužel,“ napsala čtenářka v další zprávě.

Redakce E – Ústí.cz námět prověřila a zeptala se odpovědných. „Musím potvrdit, že tento víkend byl na Mírovém náměstí nepořádek, nevyvezené odpadkové koše. Došla k tomuto zjištění i naše interní kontrola prováděného úklidu a ihned byl dodavatel služby vyzván k nápravě. Bohužel se navíc rozbil i stroj na úklid nedopalků a došlo tak k celkovému výpadku úklidu. Byla to výjimečná situace, za kterou se omlouváme. Příjemnou zprávou však je, že vedení města chce výrazně zlepšit úklid a nyní je od dubna ve zkušebním provozu další stroj, který má přispět k udržování čistota města,“ tlumočila omluvu mluvčí ústeckého magistrátu Romana Macová.

Více se o nové technologie dočtete zde:

{article Ústí zkušebně čistí od dubna vysokotlaký čistič. Zvládne odstranit i žvýkačky}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article} 

Čtenáři, posílejte nám náměty na zprávy z Ústecka. Využít můžete zpráv naší facebookové stránky. Posílejte nám fotky, videa, informace přes náš WhatsApp 737 058 283. K dispozici je vám rovněž náš e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. My vámi zaslaný námět prověříme, zeptáme se odpovědných a o výsledku vás budeme na našich stránkách informovat.

1006 neporadek3

1006 neporadek2

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru