Večerní komentované prohlídky nabídnou pohled na usínající svět zvířat
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Krásné Březno - Na letní měsíce si připravila Zoologická zahrada v Ústí nad Labem pro návštěvníky večerní komentované prohlídky s průvodcem. Každá procházka potemnělým areálem po zavírací době vytváří jedinečnou atmosféru.

„Prohlídka přiblíží návštěvníkům chování zvířat, které je odlišné než během dne. Týká se to především soumračných a nočních druhů, kteří touto dobou bývají aktivnější. Naopak zvířata s denní aktivitou se budou ukládat ke spánku,“ informuje Nikola Roštejnská z útvaru kontaktu s veřejností.

Večerní prohlídka je určena pro dospělé osoby a děti od 10 let do 15 let. Každý zájemce se musí předem objednat pomocí přihlašovacího formuláře na webových stránkách v oddíle „Nenechte si ujít“, kde je již rezervace míst spuštěna. Objednávku je nutné zaslat nejpozději tři dny před plánovaným termínem. Cena je 230 Kč pro dospělého a 120 Kč pro děti. Platba probíhá vždy bankovním převodem a je nutné mít prohlídku zaplacenou předem.

„Prohlídky se konají 1x za 14 dní během prázdnin vždy v pátek od 19.30 hodin v termínech 28. 6., 12. 7., 26. 7., 9. 8., a 23. 8. Délka prohlídky je přibližně 90–120 minut. Kapacita skupiny je omezena počtem 30 osob, neboť se účastníci rozdělují na dvě menší skupinky. Obě získají svého vlastního průvodce a stylovou svačinu na cestu. Na závěr prohlídky obdrží každý návštěvník originální dárek,“ doplňuje Nikola Roštejnská.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru