Krajské město hostilo setkání česko-německé skupiny přeshraniční spolupráce záchranných služeb
Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Čtvrté setkání česko-německé Společné pracovní skupiny vytvořené v rámci podepsaného mezinárodního Ujednání o přeshraniční spolupráci zdravotnických záchranných služeb se uskutečnilo v úterý 21. května v Ústí nad Labem.

V rámci přeshraniční spolupráce zástupci Karlovarského, Ústeckého a Libereckého kraje, záchranných služeb těchto krajů, Ministerstva zdravotnictví ČR a představitelé Ministerstva vnitra Svobodného státu Sasko, Hlavního města Saska Drážďan, Města Zwickau a jednotlivých záchranných služeb ze Saska na svém společném jednání hodnotili plnění ujednání v roce 2018 s důrazem na přeshraniční zásahy posádek záchranných služeb na území druhého státu.

Jednání za Ústecký kraj zahájil Stanislav Rybák, náměstek hejtmana, který poděkoval záchranným službám obou zemí za významnou práci a poděkoval za dosavadní přátelskou spolupráci. Další setkání se na pozvání německých kolegu uskuteční příští rok.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru