Specialistka na dětskou ortopedii v ústecké nemocnici Monika Frydrychová obhájila titul Lékař roku
MUDr. Mgr. Monika Frydrychová jako první v jedenáctileté historii ankety Lékař roku obhájila ve volbě pacientů vítězství z předešlého ročníku. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Titul Lékař roku pro rok 2018 získala lékařka Ortopedického oddělení Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, spadající pod Krajskou zdravotní, Monika Frydrychová. Jako první v jedenáctileté historii ankety obhájila ve volbě pacientů vítězství z předešlého ročníku. Prestižní ocenění si lékařka specializací dětský ortoped převzala na konci měsíce dubna 2019 v Praze.

„Do mé ordinace dojíždí děti se specifickou vrozenou vadou z celé České republiky. Například mohu jmenovat města České Budějovice, Strakonice, Domažlice, Velké Meziříčí, Ostravu. Ocenění si velmi vážím a je zhmotněním mé práce, která, jak se ukazuje, má smysl. Vůbec jsem netušila, že prvenství z minulého roku jde obhájit. Je to pro mě nejen velmi potěšující, ale také obrovský závazek k pacientům, nezklamat je,“ uvedla skromně lékařka Monika Frydrychová, která se kromě dětské a všeobecné ortopedie věnuje základní chirurgii ruky, implantaci náhrad drobných kloubů, molekulární biologii a genetice.

Ortopedické oddělení v ústecké Masarykově nemocnici poskytuje pacientům z regionu kompletní ortopedickou konzervativní a operační léčbu pohybového aparátu. Jedná se hlavně o náhrady nosných kloubů (kyčel, koleno). Dále jde o operativu menších kloubů a artroskopické operace. Na rozdíl od ostatních zdravotnických pracovišť v Ústeckém kraji poskytuje i kompletní operační léčbu páteře. Jako první v České republice zdejší specialisté zavedli funkční náhrady disků krční a bederní páteře. Další specializovanou částí poskytované péče je konzervativní a chirurgická léčba ortopedických dětských chorob.

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru