Hlídka strážníků si na ulici všimla zmateného chlapečka, šlo o pohřešované dítě
Foto: MěP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Minulý týden ve čtvrtek prováděla hlídka ústeckých strážníků pochůzkovou činnost v centru města, kde si v ulici Hrnčířská všimla malého chlapce, který se zde potuloval bez dozoru, vypadal zmateně a bylo na něm vidět, že neví, kde se nachází.

Hlídka se proto chlapce zeptala, kde má rodiče, ale ten nebyl schopen odpovědět ani na to, kde má rodiče, ani kde bydlí. Hlídka poté provedla dotaz přes operační středisko městské policie, které zjistilo, že chlapec odpovídající popisu je pohřešován svými rodiči v obvodu Krásné Březno. Na místo se po několika minutách dostavila hlídka Policie ČR s matkou chlapečka, která uvedla, že se jedná o jejího syna. Policisté si dítě od strážníků převzali s tím, že celý případ budou dále řešit.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru