Hasiči mají nové haly pro uskladnění techniky. Lepší prostředí prodlouží její životnost
Předání nových hal pro uskladnění techniky v stanici Ústí nad Labem – Všebořice. Foto: HZS ÚK
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Do užívání byly v tomto týdnu předány nové haly pro uskladnění techniky hasičského záchranného sboru na stanici v Ústí nad Labem - Všebořice.

Základním záměrem výstavby hal pro uskladnění techniky byla nedostatečná kapacita a nevhodné prostory pro uskladnění techniky a prostředků požární ochrany na stanici Ústí nad Labem - Všebořice.

"Nevyhovující uskladnění, mnohdy pouze v provizorním přístřešku nebo na volném prostranství, zkracuje životnost takto uložené techniky, jsou vyšší nároky na opravy a údržbu a její dostupnost komplikuje rychlost nasazení při mimořádných událostech. Nové prostory budou sloužit zejména pro uskladnění techniky, zásahových kontejnerů a přívěsů, autobusu, výjezdových vozidel, ale i pro uskladnění pneumatik a věcných prostředků požární ochrany," vysvětlují mluvčí Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje Lukáš Marvan.

Z finančních důvodů, kdy nebylo možné ihned zajistit všechny zdroje na pokrytí celé investiční akce, byla výstavba hal pro uskladnění techniky rozdělena do dvou etap.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru