OBRAZEM: Běžci v Ústí podpořili handicapovanou Valinku. Výsledkem je krásná částka přesahující třiadvacet tisíc korun
Valince Cíchové udělali všichni běžci a dárci velkou radost. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Severní Terasa – Centrální park na Severní Terase patřil ve čtvrtek 21. března běžcům. Spolek nesoucí název UŽ TAM BUDEEM?! zde pořádal Jarní charitativní běh na podporu handicapované Valinky Cíchové navštěvující speciální základní školu Pod Parkem.

Na závodě se sešlo více jak dvě stě malých i velkých běžců. Do kasičky s dobrovolnými dárci nastřádali krásných 23 184 Kč. To ovšem není konečná suma, spolek UŽ TAM BUDEEM?! na svých stránkách oznámil, že se přispívalo i po uzavření kasičky a přes účet spolku. Částka se tak vyšplhala na 23 500 Kč. Všichni co pomohli, dali Valince ten nekrásnější dárek k osmým narozeninám, které oslaví v pondělí, speciální dotykový počítač. „Z celého srdce děkujeme,“ poděkovala Valinky maminka Simona Cíchová na sociální síti, kdy svůj komentář doplnila srdíčky.

Jarní charitativní běh v Centrálním parku na Severní Terase ukázal ještě jeden krásný okamžik. Na startu se sešli zástupci všem běžeckých skupin v Ústí. Jasně tak ukázali, že když jde o dobrou věc, drží pospolu.

FOTOGALERIE:

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru