PRÁVĚ TEĎ: Nad zoo se srazila dvě auta, dodávka leží na boku
Nehoda dodávky a osobního auta. Foto: Tomáš Straka
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - K dopravní nehodě mezi osobním automobilem a dodávkou došlo v pondělí odpoledne v Ústí nad Labem v ulici Výstupní.

V části nad ústeckou zoologickou zahradou došlo ke střetu, při kterém zůstala dodávka ležet na boku uprostřed silnice, havarovaný Ford Mustang stojí opodál. Dopravu aktuální řídí policisté, silnice je průjezdná kyvadlově.

Doprava je v místě havárie pomalejší, podle aplikace Waze ale nyní nejsou kvůli nehodě v ulici kolony. Příčina dopravní nehody je předmětem policejního vyšetřování.

V Ústí nad Labem to není aktuálně jediná nehoda, kterou se zabývají policisté. Na exitu 74 Úžín došlo ke srážce osobního a nákladního vozidla, havárie se obešla bez zranění.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru