Hejtman Oldřich Bubeníček chce pomoci dobrovolným hasičům
Chuderovský starosta Stanislav Kovář. Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Starosta obce Chuderov Stanislav Kovář spolu s chuderovským patriotem, ale také ředitelem Drážního úřadu Jiřím Kolářem navštívili hejtmana Oldřicha Bubeníčka. Požádali o pomoc se zprostředkováním získání hasičské stříkačky z vybavení nyní již zaniklých drážních hasičů.

Jiří Kolář vysvětlil hejtmanovi, že Chuderov měl přislíbenou stříkačku od drážních hasičů, ale nakonec byl veškerý majetek převeden pod Ministerstvo vnitra s tím, že bude distribuován potřebným prostřednictvím krajských hasičských sborů. Hejtman Bubeníček ujistil, že řediteli hasičů žádost Chuderova připomene.

1803chuderov2

Jiří Kolář hovoří s hejtmanem. Zdroj: www.kr-ustecky.cz

„Myslím, že profesionální hasiči mají už dnes lepší vybavení a právě dobrovolní hasiči tuto vyřazenou techniku s radostí využijí a navíc se o ni díky nadšení dokáží výborně starat a dlouho ji udržovat v provozuschopném stavu,“ uvedl hejtman.

Další debata se potom týkala nejen dobrovolných hasičů, ale také situaci na české železnici a nedostatku dopravních oborů v nabídce učilišť a středních škol.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru