Bezdomovci se přehrabovali v popelnicích. Pejskaři dostali pokutu za volně pobíhající psy
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Tento týden probíhají v obvodu Severní Terasy preventivně bezpečnostní akce, ve kterých se strážníci zaměřují na čistotu u kontejnerů na domovní odpad, na kontroly heren, zda se zde nezdržují osoby mladší osmnácti let a na osoby, které venčí psy a neuklízejí po svých mazlíčcích psí exkrementy.

Při tomto opatření bylo kontrolováno šest osob, z nich dvě osoby byly řešeny za volné pobíhání psů. Ostatní kontrolovaní byli bezdomovci, kteří se přehrabovali v kontejnerech na domovní odpad a na zemi po sobě zanechali nepořádek. Ti byli strážníky donuceni vše po sobě uklidit a po řádné domluvě byli z místa vykázáni. Tyto kontroly budou pokračovat i nadále.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru