Do soutěže o návrh sloganu pro dopravu v Ústí přišlo 81 návrhů
Ilustrační foto: Pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí and Labem - Odborná komise bude posuzovat návrhy zaslané do soutěže o sloganu k Plánu udržitelné městské mobility Ústí nad Labem. Doručeno bylo 81 návrhů od 49 soutěžících.

Vítězný návrh bude vybrán z návrhů splňujících soutěžní podmínky a vztahující se k plánu udržitelné městské mobility, tedy směřování města v otázce dopravy a mobility. Pro vítěze je připraven balíček věnovaný Centrem dopravního výzkumu, v. v. i. a Magistrátem města Ústí nad Labem. Cena bude vítězi předána na Vizionářském fóru, které proběhne ve dnech 8. – 9. dubna 2019 a o jehož programu budeme dále informovat. Srdečně Vás zveme nejenom na slavnostní předání ceny, ale také na další části programu Vizionářského fóra – přijďte a zapojte se do tvorby vize budoucí mobility v našem městě.

Vyhlášení výtvarné soutěže v ZŠ a SŠ

Pro připravovaný strategický dokument města (Plán udržitelné městské mobility Ústí nad Labem) je důležitý pohled na dopravu ve městě všech skupin obyvatel, a tedy i nejmladší generace. Chceme vědět, jak si představuje a jakou by chtěla dopravu v Ústí nad Labem v budoucnosti. Její pohled může přinést neotřelé nápady a náměty pro budoucí udržitelnou dopravu ve městě a bude proto součástí podkladů pro tvorbu vize mobility pro Ústí nad Labem.

Statutární město Ústí nad Labem ve spolupráci s Centrem dopravního výzkumu, v. v. i. vyhlásilo výtvarnou soutěž pro žáky základních a středních škol v Ústí nad Labem na téma „Jak bude vypadat doprava ve městě v roce 2030?“. Soutěž probíhá v termínu od 18. února do 18. března 2019 a je vyhlášena ve dvou kategoriích – pro žáky základních škol a studenty středních škol. Podrobné informace o soutěži obdrželi ředitelé a ředitelky základních a středních škol v Ústí nad Labem, kteří je dále zprostředkují žákům. Ceny do soutěže věnuje statutární město Ústí nad Labem a Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Slavnostní vyhlášení a předání cen proběhne v rámci Vizionářského fóra 8. – 9. dubna 2019.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru