Střet sanitky s dodávkou na Podhoří se do statistik nehodovosti zapíše černým písmem
Snímek z místa události. Foto: Jaroslav Borovička
Ústí nad Labem

Všebořice – Smutné pokračování má páteční nehoda (15. února), která se stala silnici I/30 na Podhoří, kde se po desáté hodině dopolední střetla dodávka s projíždějící sanitkou Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje. Pacient, kterého záchranáři převáželi do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, zemřel.

Zranění si z nehody rovněž odnesla dvoučlenná posádka záchranářů i řidič dodávky. „Další účastníci havárie neutrpěli vážnější zranění vyžadující delší hospitalizaci a byli propuštěni domů,“ uvedl dnes Ivo Chrástecký, tiskový mluvčí Krajské zdravotní, pod kterou ústecká nemocnice spadá.

Nehodu šetří dopravní policisté. Na místě události zasahovali i ústečtí hasiči, kteří museli po střetu řidiče z dodávky vyprostit.

{article title="AKTUÁLNĚ: Ve Všebořicích havarovala sanitka! Zranili se čtyři lidé včetně naloženého pacienta"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru