Zastupitelé schválili odkup domu v ulici 1. máje. Město ho chce využít pro sociální bydlení
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Bytový dům s patnácti byty v ulici 1. máje i s příslušným pozemkem koupí město. Rozhodli o tom v pondělí na svém jednání zastupitelé. Kupní cena je 4,052 mil. Kč.

V domě je 14 bytů 1+1 a jeden byt 3+1. Obsazeno je 14 bytů, nájemníci mají smlouvy na dobu určitou. Podmínkou transakce je, že nemovitosti nebudou zatíženy omezeními a závazky, budova bude při přejímce vyklizena, kupní cena bude uhrazena po zápisu nemovitostí do katastru nemovitostí a ukončení veškerých nájemních či podobných smluvních vztahů.

Zastupitelstvo se záměrem zabývalo již vloni v červnu a nepřijalo usnesení. Tentokrát hlasovalo pro 27 zastupitelů. Město chce pro rekonstrukci budovy využít některý vhodný dotační titul a byty použije pro sociální bydlení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru