Muž se psem seděl na chodbě domu, skončil v péči záchranářů
ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Na žádost operačního střediska městské policie byla vyslána hlídka strážníků do ulice Peškova, odkud na tísňovou linku městské policie telefonovala oznamovatelka, která operátorovi sdělila, že v jejich domě na chodbě sedí její soused, který má zřejmě nějaké zdravotní problémy.

Po příjezdu strážníků na místo se k nim přihlásila oznamovatelka, která hlídku odvedla k dotyčnému muži. Na dotaz hlídky, co se muži stalo a zda není zraněn, dotyčný strážníkům odpověděl, že při chůzi upadl a vše se s ním točí. Na muži nebylo patrné žádné viditelné zranění, ale i tak byla na místo přivolána zdravotní záchranná služba, která si dotyčného odvezla do Masarykovy nemocnice k vyšetření.

Vzhledem k tomu, že postižený měl při sobě svého psa, byl na místo přivolán psovod městské policie, který psa odvezl do městského útulku pro opuštěná zvířata, kde bylo zvíře předáno příslušné pracovnici.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru