Prodavačka nechtěla prodat nezletilým mladíkům alkohol, dostala vynadáno
ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve čtvrtek 14. února byla na žádost operačního střediska ústecké městské policie vyslána hlídka strážníků do nákupního centra Albert, odkud na tísňovou linku strážníků telefonoval tamní zaměstnanec. Ten operátorovi sdělil, že se v prodejně nacházejí dva mladíci, kteří si přišli koupit nějaký alkohol a když jim ho prodavačka na pokladně odmítla vzhledem k jejich věku prodat, tak se oba na místě chovali velice arogantně a častovali zaměstnankyni vulgárními výrazy.

Po příjezdu hlídky na místo bylo od zaměstnanců zjištěno, že oba mladíci před příjezdem hlídky z místa utekli. Dle popisu byli mladíci zjištěni v ulici Stříbrnická, poblíž služebny městských strážníků, kde byli oba mladíci hlídkou zadrženi. Při projednávání celé události byl z dotyčných cítit alkohol.

Z tohoto důvodu byla u obou hochů provedena orientační dechová zkouška na přítomnost alkoholu v dechu, a to s pozitivním výsledkem. U jednoho z mladíků přístroj ukázal dokonce 1,57 promile alkoholu v dechu. Na dotaz strážníků, kde k alkoholu přišli, nebo kdo jim alkohol prodal, oba strážníkům shodně odpověděli, že tyto informace jim sdělovat nebudou. Celý případ tak bude dořešen pracovníky odboru sociálních věcí, kam byla celá událost předána.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru