AKTUÁLNĚ: Ve Všebořicích havarovala sanitka! Zranili se čtyři lidé včetně naloženého pacienta
ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Vážná dopravní nehoda se stala v pátek dopoledne v Ústí nad Labem - Všebořicích - Podhoří. Střetl se tam sanitní vůz s dodávkou. Silnice je uzavřena.

Ústečtí hasiči vyjížděli k nahlášené nehodě pár minut po desáté hodině. Nehoda se neobešla bez zranění. "Zraněn byl pacient, kterého převážela sanitka, dále záchranářka, řidič dodávky a jeho spolujezdec. Řidiče dodávky hasiči z havarovaného vozu vyprostili. Zraněné vzala do péče Zdravotnická záchranná služba," uvedl mluvčí hasičů Ústeckého kraje Lukáš Marvan.

Silnice v ulici Havířská je uzavřena pro veškerou dopravu. "Policisté odklánějí dopravu po objízdných trasách," doplnil policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru