Pachatel se zbraní v ruce přepadl večerku, prodavače zasáhl do obličeje. Policie žádá veřejnost o pomoc
Ilustrační foto: Pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli zvlášť závažného zločinu loupeže, ke kterému došlo v Ústí nad Labem v ulici Na Kohoutě. Dne 4. ledna 2019 mezi 18:50 až 19:00 hodin přepadl neznámý muž večerku a pod pohrůžkou použití zbraně požadoval po prodavači vydání finanční hotovosti.

Když peníze nedostal, několikrát na něj vystřelil, broky zasáhly poškozeného do obličeje, který se musel podrobit operativnímu zákroku. Pachatel poté z místa činu utekl, aniž by něco odcizil.

"Pachatel byl maskovaný v obličeji, na hlavě měl zřejmě kšiltovou čepici a na sobě tmavé oblečení. Žádáme případné svědky, kteří se v inkriminované době pohybovali v okolí místa činu, tedy v ulicích Na Kohoutě, Plynárenská, Dukelských Hrdinů a Masarykova v části Všebořice a viděli cokoliv podezřelého, aby své poznatky sdělili na linku 158, nebo osobně poskytli informace přímo krajským kriminalistům, Lidické náměstí 9, Ústí nad Labem. Kriminalistům by mohla při pátrání po pachateli pomoct i zdánlivě bezvýznamná drobnost, která svědkům utkvěla v paměti, případně kamerové záznamy z vozidel, které ve shora uvedené době projížděly okolím místa činu," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru