2x foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V neděli 20. ledna po osmé hodině ranní byla hlídka strážníků městské policie vyslána do ulice U Kostela, kde měl podle oznámení spadnout neznámý muž do kanálu.

Po příjezdu hlídky na místo bylo zjištěno, že informace se zakládá na pravdě a ve větrací šachtě se nalézá muž středního věku, který byl podchlazen a zraněn v obličeji. Dále strážníci zjistili, že dotyčný spadl do otevřené venkovní šachty přilehlého domu již večer předešlého dne, kde prostál celou noc a bez cizí pomoci se nemohl dostat ven.

Hlídka muže ze šachty vyprostila a poskytla mu první pomoc. Poté byl zraněný strážníky převeden do tepla tamní restaurace Fortuna, kde mu byl podán teplý čaj. Na místo byla přivolána zdravotní záchranná služba, která si dotyčného převezla do Masarykovy nemocnice k dalšímu ošetření. Po odjezdu záchranářů vrátili strážníci kryt, který ležel opodál šachty na své místo.

2201kanal2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru