Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pátek proběhla v průmyslové zóně v Předlicích preventivně bezpečnostní akce, která byla zaměřena na kontrolu dodržování obecně závazných vyhlášek města, tentokrát zaměřenou na poskytování a nabízení sexuálních služeb.

Při tomto opatření bylo kontrolováno osm osob, které danou vyhlášku porušovaly. V jednom případě strážníci narazili na dvojici osob, a to přímo při poskytování sexuální služby. Muži středního věku byla uložena bloková pokuta ve výši pět set korun a konání dotyčné ženy bude řešeno příslušnou přestupkovou komisí, kam byl po zadokumentování celý případ předán. V šesti případech strážníci z místa vykázali ženy, které se v uvedené lokalitě pohybovaly okolo zaparkovaných kamionů a svým chováním obtěžovaly své okolí.

2101kontrolypz2

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Při opětovné kontrole hlídka řešila jednoho bezdomovce, který se přehraboval v odpadkovém koši a po sobě zanechal na zemi značný nepořádek. Strážníci donutili muže nepořádek po sobě uklidit a poté ho z místa vykázali. Tyto preventivně bezpečnostní akce probíhají z podnětu primátora města Petra Nedvědického, který se v uplynulém týdnu sešel s podnikateli z průmyslové zóny, kteří si stěžovali na některé problémy, které se v dané lokalitě začínají vyskytovat. Akce, zaměřené na tyto nešvary budou pokračovat i nadále.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru