U kolektoru se zabydleli bezdomovci, strážníci je z místa vykázali
foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V minulých dnech byla provedena preventivně bezpečnostní akce zaměřená na lidi bez domova, kteří si svá provizorní obydlí budují u veřejně prospěšných zařízení nebo v jejich blízkém okolí. Tito lidé používají při ohřívání potravin otevřeného ohně a tím pádem hrozí, že by mohlo dojít k poškození těchto zařízení.

Při tomto opatření strážníci zkontrolovali pět lokalit, kde se bezdomovci zdržují. U kolektoru v ulici Na Vrstevnici narazila hlídka na dvě osoby, které zde takové obydlí provozovaly. Po kontrole totožnosti obou bezdomovců strážníci obě osoby poučili o jejich protiprávním jednání a navíc jim poradili, kam a na koho se mají obrátit v situacích, kdy nemají co jíst nebo nemají kde spát. Poté byli oba bezdomovci z místa vykázáni.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru