Muž doma sténal na zemi a nemohl se hýbat. Jediná cesta k němu byla oknem
Strážníci se do bytu spouštějí za použití lezecké techniky. Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V úterý odpoledne byl proveden výjezd ústeckých strážníků ze skupiny operačního zákroku do ulice Pincova, odkud na tísňovou linku městské policie telefonoval oznamovatel, který operátorovi sdělil, že jeho soused volá o pomoc a on se do jeho bytu nemůže nijak dostat.

Strážníci se na místě pokusili dveře odemknout, ale to se jim nepodařilo, proto se do bytu spustili pomocí lezecké techniky z bytu nad ním. "Zde nalezli na zemi ležet sténajícího muže, který byl sice při vědomí, ale stěžoval si na bolest v celém těle a zejména na bolesti v oblasti dolních končetin. Dále strážníkům sdělil, že se nemůže hýbat," uvedl Jan Novotný z ústecké městské policie.

Z těchto důvodů hlídka na místo přivolala zdravotní záchrannou službu, která si dotyčného muže odvezla do Masarykovy nemocnice k vyšetření. Dodatečným šetřením bylo zjištěno, že se jednalo o Jiřího N. (1957).

3105zachranaul1

Strážníci se do bytu dostali oknem. Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru