Ústečtí hokejisté počtvrté pomohli onkologicky nemocným dětem. Dražba dresů běží
Dražený dres. Zdroj foto: HC Slovan Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – V aukci si mohou fanoušci ústeckého hokeje až do středy 19. prosince vydražit vánoční dres A týmu. HC Slovan Ústí nad Labem letos přispěl na dárky pro malé pacienty léčené na ústecké dětské klinice v centru specializované hematoonkologické péče pro děti a dorost částkou 18 200 Kč.

Ve speciálních vánočních dresech ústečtí hokejisté nastoupili do sobotního utkání proti Vsetínu.  Dražba probíhá na portále sportovniaukce.cz (zde) . Od čtvrtka 20. prosince si bude možné vydražené dresy vyzvedávat. V rámci sobotního domácího klání ústeckých hokejistů proběhla charitativní akce „Plyšákománie“. Hračky naházené na ledovou plochu věnují hokejisté Policii České republiky a Zdravotnické záchranné službě Ústeckého kraje v Ústí nad Labem.

„Chtěli bychom moc poděkovat fanouškům, kteří se zapojili do aukce dresů ke stému výročí republiky (pozn.red. jejichž dražba již proběhla). I díky této podpoře jsme již čtvrtým rokem přispěli dětem na dárky," uvedl markentingový manažer klubu Marek Šnajdr.

V sobotním vyrovnaném zápase podlehli ústečtí hokejisté protivníkům ze Vsetína v prodloužení 3:4. „Asi musíme být spokojení, jelikož Vsetín je těžký soupeř a bod z tohoto utkání je pro nás dobrý. Začali jsme velice dobře, jelikož jsme měli pohyb a chtělo se nám bruslit. Vypracovali jsme si také dost šancí, které jsme bohužel nedokázali moc efektivně využít. Druhá třetina se nám tolik nepovedla, udělali jsme několik chyb, které dokázal soupeř využít, ale před koncem jsme dokázali dát kontaktní branku, což pro nás bylo velice důležité. Ve třetí třetině jsme se opět zvedli a hráli aktivní hokej, což bylo samozřejmě dobré i pro diváky. Upřímně vůbec nevím, jak ta branka v prodloužení nakonec padla, ale myslím si, že dnes jsme ukázali charakter, jelikož nás je patnáct a hrajeme pouze na tři pětky a přesto jsme dle mého názoru odehráli velmi solidní utkání,“ uvedl na stránkách klubu trenér Martin Štěpánek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru