OBRAZEM: Lyžařský areál Telnice zasypal sníh. O víkendu se rozjedou první vleky
Lyžařský areál Telnice zasypal sníh. Foto: Martina Beránková
Ústí nad Labem

Zadní Telnice – Dvacet až třicet centimetrů sněhu leží na svazích lyžařského areálu Telnice. Provozovatelé plánují o víkendu spustit první vleky.

„Stále u nás poletuje sníh. Plánujeme, že bychom ve čtvrtek spustili sněžná děla a svahy ještě více zasněžili,“ uvedl ve středu odpoledne Jindřich Holinger ze Ski areálu Telnice.

„O víkendu rozjedeme vleky na sjezdovce Meva. Malé lyžaře do deseti let vyvezou za 100 Kč, ostatní za 200 Kč,“ doplnil Jindřich Holinger.

Podle předpovědi má sjezdovému lyžování počasí přát. „V sobotu očekáváme zataženo až oblačno, ojediněle slabé sněžení, na horách četnější. Nejnižší noční teploty klesnou na -3 až -7 stupňů Celsia, při přechodně zmenšené oblačnosti a sněhové pokrývce ojediněle kolem -9 stupňů Celsia. Nejvyšší denní teploty vystoupají na -4 až 0 stupňů Celsia. Povane slabý severovýchodní nebo proměnlivý vítr do 4 metrů za sekundu,“ předpověděl Radek Tomšů z Českého hydrometeorologického ústavu v Ústí nad Labem na Kočkově.

FOTOGALERIE:

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru