STALO SE: Jsem Michael Jackson, tvrdil agresivní muž, který venku bezdůvodně napadal kolemjdoucí
Muž se vydával za krále popu. Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Most - U bloku 89 u fontány se na pěší hlídku strážníků mostecké městské policie obrátila žena, že směrem k bloku 100 jde muž, který je zřejmě pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky, a bezdůvodně napadá kolemjdoucí. Strážníci zjistili od ženy popis podezřelého muže a předali informaci dalším motohlídkám.

Společně pak provedli kontrolu třídy Budovatelů směrem k bloku 100. U Ubytovny Domino pak spatřili strážníci osobu, která odpovídala popisu. Muže, který jevil známky požití alkoholu a vypadal agresivně, vyzvali k prokázání totožnosti.

"Muž se strážníky odmítal spolupracovat a na opakované výzvy k prokázání totožnosti odpovídal, že se jmenuje Michael Jackson nebo Snoop Dogg. Když strážníci muže upozornili, že pokud neprokáže svoji totožnost, bude předveden na Policii ČR, začal být agresivní a strážníky napadl. Proto byli nuceni použít donucovací prostředky, muži přiložili pouta a odvezli ho na Policii ČR, kde byla zjištěna jeho totožnost," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Poté ho strážníci převezli na ošetření po použití donucovacích prostředků do nemocnice, kde mu bylo naměřeno 2,7 promile alkoholu v dechu. Strážníci následně muže poučili, že proti němu bude podáno oznámení pro podezření ze spáchání přestupku neuposlechnutí výzvy úřední osoby při výkonu její pravomoci na Odbor správních činností Magistrátu města Mostu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru