OBRAZEM: Veronika Kašáková by značku neměnila. Z Autosalonu Most si odvezla další Hyundai
Veronika Kašáková. Foto: Autosalon Most
Ústí nad Labem

Most - Když v roce 2016 zakládala svůj nadační fond, přišla za mosteckým podnikatelem Josefem Solnařem do mosteckého autosalonu požádat o podporu. Ten ji tehdy neodmítl a Autosalon Most Veroniku Kašákovou podporuje dodnes. Díky nim jezdí za dětmi do dětských domovů bezpečně, v zapůjčených vozech značky Hyundai. Ve středu 7. dubna si odtud odvezla nový model Hyundai Tucson 1,6 T-GDI HEV Hybrid.

„Veronice předáváme nový Hyundai Tucson, který je z poslední technologie full hybridu, to znamená, že to auto ještě není plně na elektriku, má klasický spalovací motor, kterému napomáhá elektromotor s přídavnou baterií, ta se dobíjí rekuperací. Veronika už s námi odjezdila pár let a objela pár dětských domovů. Vybrali jsme pro ni auto, aby bylo hlavně bezpečné. A Tucson má pět hvězdiček v crash testech,“ uvedl Josef Solnař, spolumajitel Autosalonu Most.

Veroniku do Autosalonu Most „doprovodil“ i její krásný malý synek Matyášek. Všichni přítomní na místě prošli testem na covid-19 s negativním výsledkem, tak malé miminko nikdo nemohl ohrozit. Matyášek, který evidentně po svých rodičích zdědil i krásu, návštěvu spokojeně prospal.

„Strašně se na nové auto těším, protože kdykoliv dostávám nové auto od pana Solnaře, tak mi přijde, že už nemůže být hezčí, ale on mě vždycky překvapí. To auto je luxusní. Jsem s touto značkou tak spokojená, že i kdyby tato spolupráce zanikla, a já si měla nové auto koupit, tak bych si z osobních důvodů zase pořídila tuto značku, protože se mi strašně líbí, mám k němu citovou vazbu a cítím se v něm božsky a bezpečně. Teď mám i nového pasažéra s sebou, takže je pro mě ještě důležitější v jakém autě jedu,“ sdělila Veronika. Prozradila také, že je jako řidička nyní kvůli synkovi mnohem opatrnější a prý už nejezdí jako drak, ale jako máma.

Foto

První kilometry Veroniky v novém voze budou zřejmě směřovat do Dětského domova Vysoká Pec, kde vyrůstala. „Je to jako bych jela domů za babičkou, je tam naše teta, kterou mám moc ráda a všichni se tam moc těší na Matyáška,“ prozradila Veronika.

Veronika Kašáková pomáhá již pátým rokem prostřednictvím svého nadačního fondu dětem z dětských domovů úspěšně překonat odchod z dětského domova a nastoupit cestu dospělého života. Sama totiž v dětském domově vyrůstala a právě její osamostatnění jí dalo pořádně zabrat. Podle jejích slov se příchodem malého Matyáška v činnosti nadačního fondu nic nezměnilo, nadační fond pracuje i nyní v době pandemie Covid-19. Rozdíl je pouze v tom, že s dětmi nemohu být realizovány osobní schůzky, ale děti jsou se svými průvodci či terapeuty v kontaktu on-line.

„Jsem nesmírně vděčná, že i v této době nás naši sponzoři neopustili a že jsou lidé ochotni nám pomáhat. Bez nich by totiž fond fungovat nemohl. Mezi naše velké a dlouhodobé sponzory patří Autosalon Most, pak také Oriflame. Je ale spousta dalších sponzorů, kteří nás podporují menšími částkami, ale posílají je pravidelně a my s nimi můžeme počítat,“ doplnila Veronika Kašáková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru