Aleš Háma projíždí v karavanu Krušné hory. Co řekl o objevování místních zajímavostí?
Foto: Česká televize
Ústí nad Labem

ČR - Moderátor, milovník cestování a turistiky Aleš Háma bude diváky České televize provázet novou řadou úspěšného cyklu V karavanu. Zatímco první série netradičního cestopisu odhalovala přírodní krásy a památky Slovenska, druhá se zaměří na Českou republiku. Šest nových dílů se bude natáčet do konce prázdnin.

„Cestovat po České republice jen tak v obytném voze, představovat divákům desítky nádherných míst z jiné perspektivy a nacházet neobjevená zákoutí je čirá radost, a to se vždy projeví na výsledku,“ říká nový moderátor Aleš Háma a pokračuje: „V lednu jsem například s manželkou projel Chile. Stejně tak mě ovšem baví i poznávání naší země, jež je sice malá, ale stejně tady vždy můžete nacházet další a další lokality, které stojí za návštěvu.“

V prvním díle se diváci spolu se štábem podívají do Karlovarského kraje, odkud právě Aleš Háma pochází. Záběrů z kolonády se ovšem nedočkají. Cílem cestopisu je představit místa, která nejsou tak dostupná a známá. „V nové řadě citlivě propojíme zajímavé informace, dronové záběry, netradiční pohledy a nová místa,“ doplňuje kreativní producentka projektu Lucie Kapounová. Další cesty zavedou diváky například na Křivoklátsko, do Krušných hor nebo na Domažlicko.

0808hamakaravan2

Foto: Česká televize

Režie pořadu se i tentokrát ujal Jakub Wehrenberg, jenž nově k druhé řadě napsal také scénář. Za kameru se opět postavil Jakub Kolář. Do zákulisí natáčení nové řady cyklu mohou zájemci nahlédnout již nyní, prostřednictvím instagramového profilu „Vkaravanu_ct“.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru