LIDÉ ZE SEVERU: V Teplicích se mi žije dobře a neměnil bych
Foto: Karel Horký
Ústí nad Labem

Teplice - Ve spolupráci s fotografem a reportérem Karlem Horkým přinášíme seriál o lidech z našeho kraje. Pravidelně zveřejňujeme portréty lidí ze severočeských ulic. Tentokrát jsme se zastavili v Teplicích, kde jsme potkali místního hudebníka.

„Zajímám se o hudbu. Skládám hudbu i texty a zpívám, nejvíc rap. Něco mám na YouTube. Taky mě baví chodit na procházku s naším pejskem. Je to americký stafordšírský teriér a jmenuje se Bigi.

Zatím dělám jenom občasné brigády a teď si hledám stálou práci. Dneska to naštěstí není moc problém a vypadá to nejspíš na nějakou fabriku.

V Teplicích se mi žije dobře. Narodil jsem se tady, jsem tu zvyklý a neměnil bych. Mám svoji rodinu. Přítelkyni a dvě dcery, kterým je rok a půl a čtyři roky.“

Další příběhy lidí můžete sledovat na https://www.humansofnorthbohemia.cz/.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru