Studentka ze severu Čech je královnou krásy, stala se Supermiss
Barbora Hačecká se stala Supermiss. Foto: archiv B. H.
Ústí nad Labem

Praha – Třiadvacetiletá Barbora Hačecká z Mostu, nyní studentka v Praze, je novou Supermiss. Splnila si tak sen zvítězit v soutěži krásy.

Už vám vítězství v soutěži došlo? Co jste cítila ráno po probuzení?

Ráno po probuzení jsem nemohla uvěřit, že to nebyl jen sen. Cítím se skvěle a stále si přehrávám momenty ze soutěže v hlavě.

Co obnášela příprava na soutěž?

Na soutěž jsem se připravovala svědomitě. Cvičím sice už déle, ale dva měsíce před finále jsem se snažila máknout ještě trochu víc, dva týdny před finále jsem úplně vysadila sladké a jedla jsem poloviční porce než normálně a brala jsem tabletky na odvodnění.

Máte nějaký sen v oblasti modelingu a soutěží krásy?

Mým snem bylo vyhrát soutěž krásy, tento sen se mi už splnil, takže se teď rok budu věnovat “kralování” a budu spolupracovat s ředitelem soutěže panem Vavřincem a následně se uvidí, co bude dál.



Studujete vysokou školu, je náročné dát dohromady všechny vaše aktivity se studiem?

Ano studují ČVUT, občas je to dost náročné, protože u nás na škole nám nic nedají zadarmo . Přes semestr dostáváme hodně úkolů a jeden zabere několik hodin, ale i tak se snažím hlavně o víkendy věnovat něčemu jinému, ať už přehlídkám, nebo cestování.

Je někdo, komu byste chtěla speciálně poděkovat za podporu?

Chtěla bych poděkovat hlavně moji mamince, které vděčím za to jaká jsem. Naučila mě být cílevědomá a jít si za svým. A pak dále všem, od kterých mi přišla tuna nádherných zpráv. Vážím si toho. Děkuji moc.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru