Čas je mozek: Lékaři i místní v úterý poběží charitativní běh proti mrtvici
Charitativní běh Čas je mozek
Co se chystá

Ústí nad Labem - V úterý 23. října v 16:30 hodin se v Ústí nad Labem uskuteční charitativní běh Čas je mozek. Akce má za cíl upozornit na zákeřnost cévní mozkové příhody, která je spolu s infarktem nejčastější příčinou úmrtí v České republice.

Výtěžek běhu bude věnován na osvětu o mrtvici. Běžci se na trať, která měří necelé tři kilometry a vede parkem Severní Terasa, vydají od hlavní budovy Speciální základní školy Pod Parkem. Účast je otevřena široké veřejnosti, trasu lze zdolat během i chůzí. Zájemci se mohou registrovat v den startu 23. října od 15:30 do 16:15 hodin přímo u hlavní budovy Speciální základní školy Pod parkem. Startovné stojí 100 Kč.

Charitativní Běh se koná za podpory města Ústí nad Labem a předchází Světovému dni mrtvice, který připadá na pondělí 29. října 2018. Více o kampani: www.casjemozek.cz. Informace o Nadačním fondu Čas je mozek: www.nfcasjemozek.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru